NIKICA VLAHO 

 

Rođena sam 1973.god. u Zagrebu.

Yogu sam otkrila kao studentica 1997.god. i ona je odmah postala moja velika ljubav i način života. Imala sam osjećaj kao da sam napokon našla sebe:).

 

Edukaciju za učitelja tradicionalne ashtanga i hatha yoge (TT-200 Yoga Alliance) završila sam 2010.god. u Himalaya Yoga Valley School u Indiji.

Od 2011.god. prakticiram kundalini yogu po učenju Yogi Bhajana, koja je u meni potaknula duboke transformacije, zbog čega sam u međunarodnoj školi Amritnam u Francuskoj od 2012.-2017.god. pohađala (i završila) tečaj za učitelja kundalini yoge (Level 1 i 2, KRI certified).

 

Yoga i zvuk se savršeno nadopunjuju, još u počecima moje yoga prakse zaljubila sam se u iscjeljujuće zvukove gongova i tibetanskih zdjela, tako da sam kod gong majstora Dona Conreauxa učila svirati gongove, dok sam kod slovenske zvukoterapeutkinje Mojce Malek završila izobrazbu zvučne masaže s tibetanskim zdjelama (2011.god.)

 

Volim otkrivati sebe i učiti nešto novo, pa sam se u zadnjih 6 godina također posvetila proučavanju i prakticiranju tantre (učiteljica Shakti Malan) i šamanskih duhovnih praksi.

Shamanic Heart Healing (4.stupanj) sam završila kod Luke Klančnika u Sloveniji,a kod

Marcele Lobos sam prošla 10 Munay-Ki inicijacija (Munay-Ki Practitioner training, 2022.)

 

Trenutno kod Michaele Boehm pohađam učiteljski tečaj njezine Non-linear movement metode.

 

Ne-dualna učenja kontinuirano upijam od Mirande MacPherson, Thomasa Huebla, Sally Kempton, Peme Salem i Gangaji.

 

Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi, uz knjigu, ili u izradi prirodne kozmetike.